Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ravioli gevuld met lamsvlees
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
75
g
noedeldeeg
▢
½
l
bouillon
▢
200
g
gehakt
lams
▢
zout
▢
peper
Instructies
Breng het gehakt op smaak met zout en peper.
Rol het deeg uit tot twee gelijke delen.
Maak met een liniaal vierkantjes op de ene helft van het deeg.
Maak de lijnen nat.
Leg in elk vierkantje een gehaktballetje van 10 g.
Leg de andere deeglap erover.
Snij er met een kartelradertje vierkantjes van.
Pocheer deze 10 minuten in de bouillon.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Pasta
/
Vlees