Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerensalade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
75
g
Pomp ad.our Poivre
▢
½
beker
Bulgaarse yoghurt
▢
1
eetlepel(s)
bieslook
fijngeknipt
▢
1
kleine
ui
▢
zout
▢
½
theelepel
suiker
▢
½
citroen
sap hier van
▢
tijm
▢
vers gemalen peper
▢
1
krop
sla
of 1/2 krop Icebergsla
▢
1
klein
asperges
blikje
▢
2
tomaten
▢
¼
komkommer
Instructies
Maak de Pompadour Poivre fijn.
Vermeng deze met yoghurt, bieslook, de zeer fijn gesnipperde ui, zout, suiker, citroensap, tijm en peper.
Was de sla, laat deze goed uitlekken en verdeel de bladeren in stukjes.
Laat de asperges goed uitlekken en snijd ze in stukjes.
Ontvel de tomaten en snijd ze in partjes.
Was de komkommer en snijd deze in blokjes.
Vermeng deze ingrediënten vlak voor het serveren met het sausje en meng alles snel en luchtig dooreen.
Pompadour Poivre is een jonge, platronde kaas; waaraan groene pepers zijn toegevoegd.
Deze boerensalade leent zich bijzonder goed als bijgerecht bij een barbecue of als luchtig zomers hoofdgerecht.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze boerensalade leent zich bijzonder goed als bijgerecht bij een barbecue of als luchtig zomers hoofdgerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Nederland
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch