Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Taartje van yoghurtijs
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bakje yoghurtijs
naturel, 500 ml
▢
4
plakjes
cake
▢
100
ml
honing
▢
100
g
frambozen
eventueel diepvries
Instructies
Laat het yoghurtijs een klein beetje zachter worden en verdeel het over de vier schaaltjes, druk het ijs aan, zodat de bodem goed gevuld wordt.
Leg op elk schaaltje een plakje cake en snijd de cake rondom bij; zorg dat het hele schaaltje bedekt is.
Druk de cake goed aan en zet de schaaltjes ijs terug in de diepvries; laat ze minimaal 15 minuten staan.
Dompel de schaaltjes ijs even onder in een bak met heet water en snijd met een mes het ijstaartje aan de zijkanten los.
Leg een bordje op de bovenkant en keer het geheel, zodat de ijstaartjes uit de vorm glijden.
Verwarm intussen de honing 45 seconden in de magnetron, schenk de warme honing over de taartjes en garneer met de frambozen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
IJs
/
Nagerecht