IJs🍴

Verken de verfrissende en creatieve mogelijkheden van ijs met een selectie van heerlijke recepten die zowel klassieke als vernieuwende manieren bieden om van ijs te genieten.

Recepten voor en met IJs

Verken de verfrissende en creatieve mogelijkheden van ijs met een selectie van heerlijke recepten die zowel klassieke als vernieuwende manieren bieden om van ijs te genieten. Ijs kan een fantastische basis vormen voor een scala aan desserts en snacks. Probeer recepten zoals ijs-taarten (romige taarten met lagen ijs en cake, versierd met fruit en chocolade), milkshakes (romige shakes in allerlei smaken, van vanille en chocolade tot fruitige variaties), en ijssoufflés (lichte en luchtige soufflés met een ijsvulling voor een elegante traktatie). Deze recepten brengen de verfrissende en veelzijdige smaken van ijs naar je eigen keuken en bieden een heerlijke manier om te genieten van dit favoriete dessert..



IJs
Aarbeien ijs
Aardbeien en gekonfijte olijven met vanilleolie
Aardbeien ijs
Aardbeien Melba
Aardbeien Melba
Aardbeien met spumante, balsamico en rozemarijnsorbet
Aardbeien sorbet ijs
Aardbeien yoghurt ijs
Aardbeienijs
Aardbeienijs
Aardbeienijs 2
Aardbeienijs 3
Aardbeienijs met Honing-Amandelsaus
Aardbeienijs met pernod
Aardbeienijscoupe met Witte Chocoladesaus
Aardbeienroomijs
Aardbeiensorbet met lentefrisse aardbeitjes en rabarber
Aardbeiensorbetijs 2
Aardbeientaartje met aardbeienmousse en sorbet
After Dinner ijstaart met muntsabayon
Alaskabombe met mango
IJscadeautjes van amandel speculaasjes met een bol romig vanille-ijs ertussen, feestelijk verpakt met kleurrijke linten en bestrooid met poedersuiker, geserveerd op een rustieke houten tafel.
Amandel Speculaas IJs Cadeautjes
Amandel-Gepaneerde Stoofpeermousse met Vanille-ijs
Een verfrissend dessert met sappige stukjes ananas en verse munt, geserveerd met een romige bol vanille-ijs. De salade is licht besprenkeld met gembersiroop en afgewerkt met een knapperige topping van seroendeng. Op de rustieke houten tafel liggen een linnen servet, een vintage lepel en een klein schaaltje met extra muntblaadjes. Zachte, natuurlijke verlichting benadrukt de heldere kleuren en frisse texturen van het gerecht.
Ananassalade met munt en vanille-ijs
Appel kaneelijs met gekarameliseerde appels
Appel notenijs
Appel-basilicumsorbet geserveerd in hoge glazen met 2-3 bolletjes lichtgroen sorbetijs, gegarneerd met verse basilicumblaadjes en een mix van frambozen en aardbeien, gepresenteerd op een rustieke houten tafel in natuurlijk licht.
Appel-Basilicumsorbet met Verse Frambozen
Appelcrumble met kaneelijs
Apple crumble met vanille ijs en karamel
Asperge ijs met gegrilde amandelen en tomatenconfiture
Avocado IJs met Pandan smaak
Avocado IJs met Pandan smaak
Romig avocado-walnootijs geserveerd in glazen met gehakte walnoten en twee café-noir koekjes, gepresenteerd op een gekleurd bord als zomers dessert
Avocado-Walnootijs met Café-Noir Koekjes
Avocadoijs met limoen
Bananasplit van Boodschappen
Bananen pannenkoekjes met kokos ijs
Basilicum-ananas-ijs
Basilicum ananas ijs
Basisrecept: Aardbeien ijs mousse met suikerstroop
Basisrecept: Ananas ijs met suikerstroop
Bitterkoekjesijs met bosvruchten
Sorbetijs van bloedsinaasappel
Bloedsinaasappel Sorbet
Bosbessen kwarkijsjes
Bosbessen-Kwark IJsjes
Bosvruchten IJsbomb
Bosvruchtensorbet
Brownie macadamia ijstaart
Café Liégois
Café Liégois
Cantaloupemeloen Salade met Pistachenoten en Stracciatella-ijs
Champagne sorbet
Een luxueuze en feestelijke foto van champagne sorbet, geserveerd in elegante kristallen dessertglazen. De sorbet heeft een bleke, romige textuur en is gegarneerd met verse muntblaadjes en een schijfje citroen. De setting toont een vintage keuken met houten werkbladen, pastelgroene en blauwe kastjes, en zacht natuurlijk licht dat door een raam valt. Details zoals een fles champagne, een citruspers en een ijsschep creëren een feestelijke en verfijnde sfeer.
Champagne Sorbet met Citrusvruchten
Chocolade cappuccino-ijs met slagroom en chocoladeschilfers, geserveerd in glas naast een espresso.
Chocolade Cappuccino IJs
Chocolade ijs met koffie chocoladesaus
Chocolade ijs taart voor de Kerst
Chocolade ijstaart met sinaasappel
Chocoladedruiven met ijs
Chocolademousse met ijs en sinaasappel
Chocolademousse met ijs en sinaasappel
Chocolademousse met vanilleijs
Chocolademousse met vanilleijs
Citroen ijs met suikerstroop
Citroen Limoensorbet
Citroen Roomijs
Citroen-frambozenmeringuerol met lagen lemon curd, slagroom en verse frambozen, geserveerd met citroengranita in champagneflutes, gepresenteerd op witte borden op een donkere, rustieke houten tafel in zacht natuurlijk licht.
Citroen-Frambozenrol met Granita van Mousserende Wijn
Citroenijs met Munt
Citroensorbet met Limoncello
Coupe dame blanche
Coupe Royale
Coupe vanille ijs, aardbeien, slagroom en amandelen
Dame blanche
Exclusieve Kumquat Sorbet met een Vleugje Grand Marnier
Exclusieve Kumquat Sorbet met een Vleugje Grand Marnier
IJstulband, een luxe ijstaart met stukjes abrikoos, dadels, amaretti-koekjes en geconfijte sinaasappelschil, gegarneerd met chocoladesaus en sinaasappelrasp. Gepresenteerd in een kleurrijke Mexicaanse setting met een feestelijke uitstraling.
Feestelijke IJstulband met Rum, Gedroogd Fruit en Chocoladesaus
Een realistische foto van zelfgemaakte ijszoenen, feestelijk gedecoreerd met chocoladezoenen en kleurrijke mini M&M’s. De traktaties zijn geplaatst in kleine, doorzichtige dessertcups met een laagje M&M’s, met daarbovenop een chocoladezoen. Elk dessert heeft een decoratief stokje met een lintje voor een speelse uitstraling. Op de achtergrond staan een rustieke houten tafel met extra M&M’s, chocoladeschaafsel en een klein schaaltje gesmolten chocolade, subtiel vervaagd voor een warme sfeer.
Feestelijke IJszoenen met M&M’s
Een rustieke foto van flensjes gevuld met vers fruit en vanille-ijs, geserveerd op een keramieken bord op een doorleefde houten tafel. De goudbruine flensjes zijn gevouwen en onthullen aardbeien, blauwe bessen en banaan, met een smeltend bolletje romig vanille-ijs erbovenop. Een lichte bestuiving van poedersuiker en een drizzle honing maken het gerecht compleet. Op de achtergrond liggen een houten snijplank met vers fruit en een klein schaaltje ijs, subtiel vervaagd. Zacht natuurlijk licht zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.
Flensjes gevuld met Fruit en Vanille-ijs
Flensjes met ijs
Flensjes met warme appel en kaneelijs
Fluffy Marshmallow Kersen Hoorntjes uit de Airfryer
Fluffy Marshmallow Kersen Hoorntjes uit de Airfryer
Frambozenijs met Filodeeg Driehoekjes
Verfrissende frambozensmoothie met citroensorbetijs, geserveerd in wijde glazen op een rustieke houten tafel, versierd met frambozen en citroenzest in een warme, natuurlijke sfeer.
Frambozensmoothie met Citroensorbetijs
Fris Peren Sorbetijs
Fris Peren Sorbetijs
Frisse Mangosorbet met Sinaasappel en Appel
Frisse Sinaasappelsalade met Champagnesorbet en Sinaaskrullen
Gebakken Appelpartjes met Vanilleroomijs en Wijnsiroop
Gebakken banaan met ijs en warme cashewnotensaus
Gebakken mandarijnpartjes met ijs
Gebakken mandarijnpartjes met ijs
Gedroogde Pruimen in Rode Wijn met Gemberijs
Gedroogde Pruimen in Rode Wijn met Gemberijs
Geflambeerde clementines in een rijke karamelsaus met een bolletje smeltend vanille-ijs, gegarneerd met een takje munt, geserveerd op een rustieke houten tafel.
Geflambeerde Clementines met Karamel en Vanille-ijs
Gegratineerde Peren met Sabayon en Abrikozenijs
Gegratineerde Peren met Sabayon en Abrikozenijs
Gegrilde Ananas met Gember Rum Siroop en Vanille-ijs
Gegrilde Appel met Fruitijs en Verse Munt
Gegrilde Fruitsalade Spiesjes met Roomijs
Gegrilde Fruitsalade Spiesjes met Roomijs
Gegratineerde peren met een goudbruine sabayon, geserveerd met een bolletje abrikozenijs en gegarneerd met verse muntblaadjes.
Gekarameliseerde Peren met Sabayon en Abrikozenijs
Gelato affogato al cafe
Gelato alle pesche
Gelato con salsa cappuccino
Gelei en sorbet van roodfruit met honingmousse
Gemoderniseerd Aardbeien Dame Blanche Recept
Gepocheerde perzik met roomijs van witte chocolade
Gesmoorde Perzik met Witte Chocolade Roomijs
Een halve ananas gevuld met romig huisgemaakt vanille-ijs, gegarneerd met verse ananasstukjes, een drizzle honing, geroosterde kokosschilfers en een paar muntblaadjes. Geserveerd op een rustieke houten tafel met zachte, natuurlijke belichting.
Gevulde Ananas met Huisgemaakt Roomijs
Glace à la crème
Glace à la merinque et à chartreuse
Glace à la vanille
Glace au chocolat
Glace au citron
Glace au fraises Romanoff
Glace au praline
Glace au thé
1
2
3