Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse wrap
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
gemengd gehakt
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
ui
gesnipperd
▢
1
teentje
knoflook gesnipperd
▢
1
rode paprika
in kleine stukjes
▢
1
blik
maïskorrels à 300 g
▢
1
zakje
Casa Fiesta taco seasoningmix à 35 g
▢
4
wrap tortilla's
▢
50
g
gemengde sla
▢
200
ml
zure room
Instructies
Bak het gehakt in de hete olie bruin en rul.
Voeg de ui, de knoflook en de paprika toe en bak alles 5 minuten op een half-hoog vuur.
Schep de maïskorrels en het zakje seasoningmix erdoor en voeg 120 ml water toe.
Laat alles 15 minuten zachtjes pruttelen.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel er de sla, de gehaktsaus en de zure room over.
Vouw ze dubbel en serveer direct.
Lekker met tomatensalade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Andes Peaks, Syrah
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
/
Vlees
/
Wraps
Land van herkomst
Mexico