Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Stoofschotel van Chinese kool en lamsschouder
Porties:
4
Total time
1
minuut
minuut
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
30
gram
boter
▢
2
eetlepels
olie
▢
600
gram
lamsschouder zonder been in reepjes
▢
2
dl
vleesbouillon
van tablet
▢
750
gram
grof gesneden Chinese kool
▢
6
grof gesneden lente-uitjes
▢
zout
peper
▢
3
eetlepels
fijngesneden koriander
Instructies
Verhit de boter en de olie en bak de lamsschouder op hoog vuur in 4 minuten rondom bruin.
Blus af met 1/2 dl bouillon en laat die verdampen.
Voeg de kool en de lente-ui toe en stoof ze omscheppend 4 minuten mee.
Blus met 11/2 dl bouillon en breng op smaak met zout, peper en koriander.
Lekker met rijst of pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Stoofpot
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland