Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Romige lamssstoof
Total time
2
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
gram
lamslappen
▢
versgemalen peper en zout
▢
2
rode uien
▢
2
teentjes
knoflook
▢
25
gram
boter
▢
100
gram
gerookt spek in reepjes
▢
1
theelepel
kerriepoeder
▢
1
theelepel
gemberpoeder
▢
1
dl
room culinair
▢
1
eetlepel
groene pesto
Instructies
Snijd het vlees in dobbelstenen en bestrooi ze met zout en peper.
Snipper de uien en de knoflook.
Verhit de boter in een braadpan en bak de spekreepjes hierin uit.
Schep ze uit de pan en fruit dan de ui en de knoflook.
Schep ook deze uit de pan en braad het vlees rondom aan.
Bestrooi met het kerrie- en gemberpoeder.
Voeg het ui-knoflookmengsel weer toe, schenk er een beetje water bij en laat het vlees in 11/2 uur gaar stoven.
Voeg de room en de pesto toe en bind eventueel met wat allesbinder.
Lekker met tagliatelle en venkel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Stoofpot
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland