Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aziatische visroerbak met knapperige groenten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
Chinese eiermie
▢
zout
▢
3
eetlepel(s)
Oosterse roerbakolie
▢
2
bakjes Aziatische roerbakschotel
▢
400
gChinese roerbakgroenten
▢
200
g
taugé
▢
2
eetlepel(s)
sojasaus
Instructies
Bereid de mie in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en roerbak de roerbakschotel al omscheppend gaar.
Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de roerbakgroenten al omscheppend beetgaar. Schep de taugé en de soja erdoor en warm kort door.
Schep de afgegoten mie door de visroerbak en warm alles goed door.
Serveer met de groenten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Oranje Rivier Colombard/Chardonnay, wit, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
/
Vis
Land van herkomst
Azië