Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktbrood met pecannoten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
lamsgehakt
▢
1
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
zure appel
▢
2
eieren
▢
1
theelepel
zout
▢
versgemalen peper
▢
1
eetlepel(s)
mangochutney
▢
pecannoten
Instructies
Verwarm de oven voor op 190°C.
Snijd de knoflook fijn, rasp de appel grof en hak de noten grof.
Vermeng alle ingrediënten en doe het mengsel in een ovenschaal of cakevorm.
Bak het gehaktbrood in 50-55 minuten in de open schaal goudbruin.
Giet het vrijgekomen vocht uit de vorm en laat het brood, voordat u het aansnijdt even rusten.
Tip: Dit gehaktbrood kunt u ook koud eten, bijvoorbeeld als broodbeleg.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: Dit gehaktbrood kunt u ook koud eten, bijvoorbeeld als broodbeleg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland