Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Wraps met carpaccio, Parmezaanse kaas
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
grote
wraps
▢
300
gram
rundercarpaccio
▢
100
gram
veldsla
▢
65
gram
pijnboompitten
▢
Parmezaanse kaas
geraspt
▢
6
eetlepel(s)
mayonaise
▢
Truffelolie
▢
Peper en zout
Instructies
Rooster de pijnboompitten kort op laag vuur zonder hier olie aan toe te voegen en laat ze afkoelen
Meng de mayonaise met wat truffelolie en voeg er wat zout aan toe.
Smeer dit vervolgens over de wraps
Leg wat veldsla over de wraps en leg hier de carpaccio op
Verdeel de pijnboompitten en rasp er wat Parmezaanse kaas over
Breng eventueel op smaak met wat peper en zout en rol de wraps dicht
Snijd de wraps doormidden of snij ze in kleine rolletjes
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Rundvlees
/
Wraps