Wraps met carpaccio, Parmezaanse kaas

Wraps met carpaccio, Parmezaanse kaas

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 grote wraps
  • 300 gram rundercarpaccio
  • 100 gram veldsla
  • 65 gram pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas geraspt
  • 6 eetlepel(s) mayonaise
  • Truffelolie
  • Peper en zout

Instructies

  • Rooster de pijnboompitten kort op laag vuur zonder hier olie aan toe te voegen en laat ze afkoelen
  • Meng de mayonaise met wat truffelolie en voeg er wat zout aan toe.
  • Smeer dit vervolgens over de wraps
  • Leg wat veldsla over de wraps en leg hier de carpaccio op
  • Verdeel de pijnboompitten en rasp er wat Parmezaanse kaas over
  • Breng eventueel op smaak met wat peper en zout en rol de wraps dicht
  • Snijd de wraps doormidden of snij ze in kleine rolletjes
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Rundvlees / Wraps