Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sjalottenbouillon
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
sjalotten
▢
1
eetlepel(s)
vloeibare margarine
▢
¼
groentebouillontablet met minder zout
▢
1
eetlepel(s)
halfvolle yoghurt
▢
4
sprieten
bieslook
Instructies
Pel de sjalotten, snijd 1 kleine in halve ringen en de rest in snippers.
Verwarm de margarine en bak daarin de gesnipperde sjalotten met royaal peper zacht.
Voeg 300 ml water met het stukje bouillontablet toe en laat dit een half uur trekken.
Doe de achtergehouden sjalot in een pan en schenk de kokende bouillon door een zeef er op.
Verdeel de bouillon over 2 soepkommen of borden en garneer met een schepje yoghurt.
Knip de bieslook er over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch