Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ananas met garnalen
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
ananas schijven
▢
100
gram
gebroken sperziebonen
diepvries en 1 blikje garnalen
▢
200
gr
Deep Blue) uitlekken
▢
1
eetlepel
Oriëntaalse roerbakmix
Silvo
▢
1
eetlepel
zonnebloem olie
▢
sperziebonen
▢
11/2
dl
Thaise saus (pot á 360 ml
Conimex
▢
150
gram
Pandanrijst (pak á 350 gr
Oryza
Instructies
Laat 4 ananasschijven, 100 gr gebroken sperziebonen (diepvries) en 1 blikje garnalen (200 gr, Deep Blue) uitlekken.
Bestrooi de garnalen met 1 eetlepel Oriëntaalse roerbakmix (Silvo) en roerbak ze ± 2 minuten in 1 eetlepel (zonnebloem) olie.
Voeg de sperziebonen en 11/2 dl Thaise saus (pot á 360 ml, Conimex) toe.
Serveer met de ananasringen en 150 gr Pandanrijst (pak á 350 gr, Oryza).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Nederland