Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met witlof en zalm
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
pasta
naar keuze
▢
4
struikjes
witlof
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
2-3
theelepels
mosterd
▢
1
dl
droge witte wijn
of groentebouillon
▢
1
dl
room
▢
200
gram
zalm
▢
zout
▢
verse
dille
▢
peper
Instructies
Kook de pasta beetgaar.
Maak het witlof schoon en snijd de struikjes in de lengte tweemaal doormidden.
Verhit de olie in een wok of koekenpan en roerbak het witlof 3-4 minuten.
Neem het witlof uit de pan.
Voeg de mosterd, de wijn en de room toe en laat de saus iets inkoken.
Voeg de in stukjes gesneden zalm en het witlof toe en laat even goed doorwarmen.
Leg de uitgelekte pasta op de borden en verdeel er het witlof met de zalmsaus over.
Garneer met een takje dille.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Pasta
/
Zalm
Land van herkomst
Nederland