Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Glutenvrij Bananenbrood
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
boekweitmeel
▢
150
gram
palmsuiker
▢
1 ½
theelepel
wijnsteenpoeder
natuurvoedingswinkel
▢
½
theelepel
kaneel
▢
60
ml
appelmoes
zonder suiker
▢
3
bananen gepureerd
▢
½
theelepel
vanillepoeder
zonder suiker
▢
2
eieren
▢
snufje
himalayazout of zeezout
Instructies
Meng alles in de grote kom en roer het met de garde door elkaar.
Vet de ingevette spingvorm in met kokosvet.
Schenk het beslag in de cakevorm.
Bak het brood 45 minuten op 180 graden.
Het brood is nog smeuïger als het een nacht of 2 in de koelkast heeft gestaan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Fruit
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij