Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ayam setan van koude kip
(hete kip)
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Stukken kip
▢
Een bordje fijngesneden uien
▢
6
schijfjes bawang putih
knoflook
▢
3
fijngesneden lombok
peper
▢
1
wijnglas Madeira
▢
¼
glas
azijn
▢
1
eetlepel(s)
mosterd
▢
1
eetlepel(s)
ketjap manis
zoet
▢
1
theelepel
zout
▢
½
kopje
water
▢
Fijngestampte beschuit
▢
Boter
of olie
Instructies
De fijngesneden lomboks worden met de uien even opgebakken.
U voegt de kip erbij en roer de azijn met de ketjap, de mosterd, wat water en giet dit over de kip.
Kook het samen even op en voeg er de Madeira bij.
Laat het gerecht nog wat nasmoren en bind het daarna met het beschuitkruim.
Hebt u te weinig jus, dan giet u er nog wat water bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Indonesië