Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bananenfoster
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
60
gram
boter
▢
150
g
donkerbruine basterdsuiker
▢
3 ½
eeltepel rum
▢
1 ½
theelepel
vanille-extract
▢
½
theelepel
kaneelpoeder
▢
3
bananen
gepeld, in lengterichting gesneden en vervolgens gehalveerd
▢
30
gram
grofgehakte walnoot
▢
4
scheppen vanille roomijs
Instructies
In een grote, diepe koekenpan op een middelhoog vuur de boter smelten.
Suiker, rum, vanille en kaneel toevoegen.
Als het mengsel pruttelt banaan en walnoot toevoegen en in 1-2 minuten de banaan verhitten.
Direct serveren met vanille-ijs.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Nagerecht