Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade met ansjovis
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
aardappels
geschild, gewassen en in gelijke stukjes
▢
1
eetlepel
ansjovispuree of ansjovisextract
▢
0,6
deciliter
zelfgemaakte mayonaise
▢
1
theelepel
gehakte peterselie
▢
½
theelepel
versgemalen zwarte peper
Instructies
De aardappelen in water met wat zout aan de kook brengen en in ongeveer 10 minuten net gaar maar nog stevig koken.
Afgieten en onder de koude kraan laten afkoelen.
De mayonaise mengen met de ansjovispuree, peterselie en zwarte peper.
Voor een sterkere ansjovissmaak nog wat ansjovispuree toevoegen.
Voorzichtig met de aardappelen mengen en serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis
Land van herkomst
Spanje