Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelsalade met sperziebonen 2
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
duopak
krieltjes
700 g
▢
500
g
sperziebonen
gebroken
▢
2
schaaltjes
kipfilet fumé
à ca. 200 g
▢
1
rode paprika
▢
½
kropsla
▢
1
teentje
knoflook
▢
100
ml
mayonaise met yoghurt
pot à 350 ml
▢
75
g
cashewnoten
ongezouten
Instructies
Krieltjes in ca. 12 minuten gaarkoken, afgieten en laten afkoelen.
Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken.
Bonen afgieten, koud afspoelen en laten uitlekken.
Intussen kipfilet in dunne plakjes snijden.
Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
Kropsla in grove stukken verdelen, harde nerven verwijderen, wassen en goed laten uitlekken.
Knoflook pellen en uitpersen boven mayonaise.
Krieltjes, sperziebonen, kipfilet, paprika en mayonaise door elkaar scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Salade in ca. 35 minuten koud laten worden in koelkast.
Sla over grote schaal verdelen.
Salade erop scheppen.
Garneren met cashewnoten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Salade