Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Artisjoksalade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blikje
artisjokbodems
▢
2
tomaten
▢
1
kleine
courgette
▢
2
theelepel
oregano
▢
1
theelepel
tijm
▢
2
zwarte olijven
▢
6
eetlepels
olie
▢
2
eetlepels
azijn
▢
2
kropjes radicchio
▢
1
bosje
verse bieslook
Instructies
Laat de sardines en de artisjokbodems uitlekken en snijd ze in stukjes.
Pel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
Snijd de courgette in dunne plakjes.
Doe alles in een kom.
Hak de tuinkruiden en de olijven fijn en roer dit door de olie en de azijn.
Giet dit op de salade en schep goed om.
Pluk van de radicchio 8 mooie bladeren.
Vorm hiervan 4 bakjes en zet ze op borden.
Schep de artisjoksalade erin en bestrooi met de fijngeknipte bieslook.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Italië