Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Basilicumbootjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
stokbrood
▢
1
bakje basilicum à 15 g
▢
1
deciliter
olijfolie extra vierge
▢
1
teentje
s knoflook, gesnipperd
▢
versgemalen peper
▢
zout
Instructies
Verwarm de oven voor tot 200°C,
Doe de olijfolie, de basilicumblaadjes, de knoflook, peper en zout in een hoge smalle kom.
Pureer het mengsel met een staafmixer tot een dun mengsel (pas op voor spatten).
Snijd het stokbrood in de lengte middendoor en lepel de basilicumolie erover.
Rooster het brood in ± 5 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Hapjes