Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccolitaart met noten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
600
g
broccoli
in kleine roosjes
▢
zout
▢
6
plakjes
bladerdeeg
diepvries, ontdooid
▢
3
scharreleieren
▢
1½
deciliter
Room Culinair
▢
peper
▢
125
g
Slankie 20+ licht pittig
bak à 400 g, grof geraspt
▢
75
g
ongezouten cashewnoten
Instructies
Kook de broccoli in ruim water met zout in ± 6 minuten beetgaar.
Giet de broccoli af en laat hem goed uitlekken.
Leg de plakjes bladerdeeg in stervorm op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap (ø 30 cm) en bekleed een lage taartvorm (ø 26 cm) ermee.
Klop de eieren los met de room en peper en weinig zout naar smaak.
Schep de kaas erdoor.
Verdeel de broccoli met de noten over de taartbodem en schenk het eimengsel erover.
Bak de taart in ± 30 minuten goudbruin en gaar.
Lekker met een gemengde salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Cave d’Obernai Pinot blanc, wit, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hartige taart
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch