Broccolitaart met noten
Ingrediënten
- 600 g broccoli in kleine roosjes
- zout
- 6 plakjes bladerdeeg diepvries, ontdooid
- 3 scharreleieren
- 1½ deciliter Room Culinair
- peper
- 125 g Slankie 20+ licht pittig bak à 400 g, grof geraspt
- 75 g ongezouten cashewnoten
Instructies
- Kook de broccoli in ruim water met zout in ± 6 minuten beetgaar.
- Giet de broccoli af en laat hem goed uitlekken.
- Leg de plakjes bladerdeeg in stervorm op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap (ø 30 cm) en bekleed een lage taartvorm (ø 26 cm) ermee.
- Klop de eieren los met de room en peper en weinig zout naar smaak.
- Schep de kaas erdoor.
- Verdeel de broccoli met de noten over de taartbodem en schenk het eimengsel erover.
- Bak de taart in ± 30 minuten goudbruin en gaar.
- Lekker met een gemengde salade.