Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Franse wokschotel
Porties:
1
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Honig aardappel Roerbak Idee Provençaals
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
500
g
rundvleesreepjes
▢
1
ui
in ringen
▢
700
g
voorgekookte krielaardappeltjes
Instructies
Meng de roerbakmix (zakje 1) met 1 dl koud water en laat het enkele minuten wellen.
Verhit de olie in een ruime wok en bak het vlees al omscheppend bruin.
Voeg de ui, de vleeskruiden (zakje 2) en de krielaardappeltjes toe en roebak ze ± 5 minuten op halfhoog vuur.
Voeg de gewelde kruidenmix toe en roerbak alles tot dat de aardappeltjes gaar zijn.
Lekker met Franse roerbakgroenten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Duc de Termes, Cotes de Saint Mont
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
Land van herkomst
Frankrijk