Verhit in een wok op hoog vuur 3 eetlepels olie en roerbak de gember hierin 2-3 minuten (tot het geurt).
Voeg de biefstuk toe en roerbak 4-5 minuten roerbakken (tot deze ver kleurt).
Schep de biefstuk uit de pan en houd hem apart.
Verhit opnieuw 2 eetlepels olie en roerbak de koolrabi hierin 1-2 minuten.
Bak de lente-ui ± 1 minuut mee.
Roer de saus erdoor, voeg het vlees weer toe en verhit alles al omscheppend goed.
Serveer dit gerecht met rijst of noedels.
Tip:
De biefstuk blijft lekker mals als u eerst plakjes dwars op de draad (= de vezelrichting) snijdt en de plakjes pas daarna in dunne reepjes snijdt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: De biefstuk blijft lekker mals als u eerst plakjes dwars op de draad (= de vezelrichting) snijdt en de plakjes pas daarna in dunne reepjes snijdt.