Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bedelaarssoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
enkele sneetjes oud bruin brood
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
eetlepel
margarine of vet
▢
2
theelepel
paprikapoeder
▢
1½
l
water
▢
kolbász
▢
zout
Instructies
In het water de in plakjes gesneden kolbász koken.
De knoflook persen, vermengen met het zout en paprikapoeder.
Het brood in dobbelsteentjes snijden en in een koekenpan in margarine knapperig laten worden.
Bij de vorige ingrediënten doen en het geheel overgieten met het water en kolbász.
Indien nodig bouillonpoeder toevoegen
Notities / Tips / Wijnadvies
Kolbász = hongaarse harde worst van varkensvlees
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Hongarije