2zoete aardappelsca. 250 g, geschild en in blokjes
1rode paprikain acht stukken
1groene paprikain acht stukken
3eetlepel(s)olijfolie
5eieren
4eetlepel(s)magere kwark
25ggeraspte Parmezaanse kaas
Instructies
Verwarm de oven voor op 220°C.
Verdeel de courgette, aubergine, aardappels en paprika over de bakplaat van de oven en sprenkel er de olie over. Bestrooi de groente met peper en zout.
Zet de groenten 15 minuten in de oven.
Schep regelmatig om.
Klop intussen de eieren los met de kwark, kaas, peper en zout.
Schep de geroosterde groente in de quichevorm.
Schakel de oven terug naar 200°C.
Schenk het eimengsel over de groente en bak de frittata in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.
Serveer met brood (bijvoorbeeld focaccia of ciabatta) en een frisse groene salade.