Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aubergine uit de oven
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bosuitje
▢
150
gram
kalfsgehakt
▢
2
eetlepels
geraspte Parmezaanse kaas
▢
2
eetlepels
rozijnen
▢
1
eidooier
▢
peper
zout
▢
1
aubergine
▢
2
eetlepel
pijnboompitten
Instructies
Verwarm de oven voorop 200°C.
Maak het bosuitje schoon en hak het fijn.
Meng het gehakt met de bosui en de Parmezaanse kaas, de rozijnen, de dooier
en peper en zout naar smaak.
Was de aubergine, snijd de steelaanzet eraf en snijd het vruchtvlees in
plakken van ± 1 cm dik.
Leg de plakken aubergine op een ingevet bakblik en verdeel het
gehaktmengsel over de aubergines.
Verdeel de pijnboompitten erover.
Bak de auberginehapjes in de voorverwarmde oven in ± 20 minuten
goudbruin en gaar.
Serveer ze warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalfsvlees
/
Ovenschotel
/
Vlees
Land van herkomst
Italië