Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ansjovistoast
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
klein
stokbrood
▢
2
teentjes
knoflook
▢
4
Ansjovis filets
uit olie / blikje
▢
100
gram
zwarte olijven
zonder pit
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd het stokbrood in sneetjes, leg die naast elkaar op het rooster van de
oven en rooster de sneetjes brood in de voorverwarmde oven goudbruin.
Pel intussen de knoflook.
Hak de knoflook met ansjovisjes en de olijven fijn.
Roer er de olie en peper naar smaak door en bestrijk de geroosterde sneetjes
brood ermee.
Serveer direct.
Geef bij de antipasti rode Lambrusco.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Tapas
Land van herkomst
Italië