Meng de teriyakisaus, de sojasus, de gember, de Greensweet Stevia Brown, de peper, de verkruimelde bouillonblokjes, limoensap, limoenrasp en de Saké met elkaar.
Roerbak de biefstuk in de sesamolie 1 minuut op hoog vuur.
Haal de biefstuk eruit en zet apart. Fruit in dezelfde pan de ui met de knoflook even en voeg de wortel en champignons toe. Roerbak dit 3 minuten op hoog vuur.
Doe dan de bloemkoolrijst, de tofu reepjes en de saus erbij, roerbak dit god door elkaar en voeg de Chinese kool toe. Roerbak dat een minuut of 5.
Voeg dan de biefstukreepjes weer toe en roerbak nog een minuutje mee.
Er zit best veel vocht onderin het gerecht. Ik haal met een schuimspaan het eten eruit, mijn man vindt veel vocht lekker dus hij schept het met een pollepel op. Er zit wel veel smaak in het vocht.
Lekker met wat lente uitjes erover heen en/of taugé.