Meng de kruidenkaas, de paprika’s, de uitgelekte tonijn, de ansjovis, de kappertjes en de rode peper met elkaar en voeg wat verse peper uit de molen toe.
Fruit de ui met de knoflook kort aan in de becel light en doe de Greenswet Stevia Brown erbij.
Roerbak even kort mee en voeg dan de gezeefde tomaten, de Italiaanse kruiden, de basilicumpasta en de groene pesto toe.
Roer goed door elkaar, proef even en voeg eventueel nog wat peper en zout toe.
Leg op de verse lasagnebladen het kruidenkaas mengsel en rol ze op zodat het rolletjes worden.
Leg ze in de met PAM spray ingevette ovenschaal.
Doe het tomatenmengsel over de rolletjes en verdeel de Apetina kaasblokjes er overheen.
Zet ongeveer 45 minuten in het midden van de oven (ik heb een elektrische, misschien dat het in een hete lucht oven 10 minuutjes korter moet), de eerste 25 minuten met folie en de laatste 20 minuten zonder folie.