Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Walnotentaartjes
Porties:
1
taartje
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
ovenrooster
muffinplaat
Ingrediënten
▢
100
g
walnoten
gepelde
▢
2
eetlepel(s)
suiker
▢
1½
eetlepel(s)
honing
▢
½
citroen
sap er van
▢
½
theelepel
anijszaad
▢
1
theelepel
anijslikeur
▢
3
plakjes
bladerdeeg
▢
olie
voor het invetten
Instructies
De combi-stoomoven voorverwarmen op 200 °C en 30% stoom.
Intussen de walnoten grof hakken en de suiker, honing, het citroensap, anijszaad en de anijslikeur erdoor roeren.
De plakjes bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht laten ontdooien.
De muffinplaat invetten en elk plakje bladerdeeg in vieren snijden.
In elke opening een vierkantje bladerdeeg leggen, het deeg met een vork inprikken en wat van het notenmengsel erop leggen.
De walnoottaartjes in ca. 10 minuten op 200 °C en 30% stoom goudbruin bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Nagerecht