Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
IJstaart van Lies Klomp
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
diepvries
Ingrediënten
▢
2
zakjes
vanillesuiker
▢
2
theelepel
cacao
▢
125
g
boter
▢
2
eiwitten
+ dooiers
▢
2
borrels
rum
▢
200
g
suiker
▢
3
zakjes
klopvast
▢
1½
pak
lange vingers
▢
chocoladevlokken
Instructies
Eierdooiers, 1 zakje vanillesuiker, 1 borrel rum, boter, suiker en cacao kloppen tot het luchtig is.
Eiwitten stijf kloppen en toevoegen.
Klopvast en 1 zakje vanille suiker opkloppen.
Op de bodem van een springvorm aluminium leggen en insmeren met eiwit.
Meng 1 borrel rum en 1 borrel water en doop hierin de lange vingers.
Leg de lange vingers met de suiker zijde op de bodem.
Schep hierop het eimengsel en dan weer lange vingers en dan de klopvast.
Chocolade vlokken erover strooien.
Minimaal 1 uur in de diepvries laten opstijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
IJs
/
Nagerecht