Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaans roerei
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
eieren
▢
1
dl
volle melk
▢
zout
versgemalen peper
▢
3
eetlepel(s)
Italiaanse kruiden
fijngesneden gemengde
▢
3
gedroogde tomaten op olie
potje, in dunne reepjes + 2 eetlepels olie
▢
4
zwarte olijven
in dunne reepjes
▢
1
teentje
knoflook
uitgeperst
▢
tuinkers
Instructies
Klop de eieren met de melk, zout, peper en de Italiaanse kruiden schuimig en roer er de tomaat- en olijfreepjes door.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de knoflook ± 2 minuten
Schenk het eimengsel erbij en laat het op matig vuur al omscheppend tot roerei stollen.
Bestrooi het roerei met de tuinkers en serveer het met geroosterd witbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
Land van herkomst
Italië