Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gesmoorde paprika met ansjovis
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
grote
gele paprika's
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
5
Ansjovis filets
blikje, 48 gr
▢
1
eetlepel(s)
melk
Instructies
Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen.
Pel de knoflook en druk het met een vork fijn.
Verhit de olie in een braadpan, voeg de knoflook toe en fruit ± 1 minuut zachtjes.
Roer de ansjovis erdoor tot een smeuïg mengsel ontstaat.
Voeg de melk en de paprikarepen toe en laat het geheel, onder af en toe roeren, onafgedekt op zacht vuur ± 45 minuten sudderen.
Laat de paprika's tot lauwwarm afkoelen en serveer met ciabatta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vis
Land van herkomst
Italië