Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Carpaccio van rosbief
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
rosbief
▢
6
zwarte olijven
▢
1
theelepel
kappertjes
Voor de dressing:
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
zonnebloemolie
▢
1
theelepel
Balsamico azijn
▢
1
eetlepel
peterselie
gehakte
▢
1
eetlepel
bieslook
gehakte
▢
1
eetlepel
witte wijnazijn
▢
zout
versgemalen peper
Voor de garnering:
▢
¼
krop
lollo rosso
▢
½
wit casinobrood
Instructies
Verdeel de plakjes rosbief dakpansgewijs over vier borden.
Ontpit de olijven en snijd ze in dunne ringetjes.
Bestrooi de rosbief met de kappertjes en de olijvenringetjes.
Klop in een kommetje een dressing van de olijfolie, zonnebloemolie,
Balsamico azijn, peterselie, bieslook en witte wijnazijn.
Leng de dressing met water tot de juiste dikte aan en breng op smaak met zout en peper.
Schenk de dressing over de rosbief.
Was de sla, dep ze droog en garneer de bordjes met wat kleine slablaadjes.
Geef er toost met roomboter bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië