Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groene salade van Astrid Veltman 2
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Voor de dressing:
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
walnootolie
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
1
theelepel
Balsamico azijn
▢
1
eetlepel
gembersiroop
▢
1
theelepel
3 kruidenmosterd
= groene mosterd
▢
zout
peper
▢
75
gram
pistachenoten
gepelde en gezouten
Instructies
Klop een dressing van de olijfolie, de walnootolie, het citroensap, de
Balsamico azijn, de gembersiroop en de 3-kruidenmosterd en breng de dressing op smaak met zout en peper.
Schep in een saladeschaal de sla, komkommer, paprika, bleekselderij en basilicum door elkaar.
Schenk op het laatste moment de dressing over de salade.
Hak de pistachenoten grof en garneer de salade ermee.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië