Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fusilli met rucolapesto
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
fusilli
▢
100
gram
rucola
▢
1
klein
gepeld teentje knoflook
▢
30
gram
pijnboompitten
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
60
gram
versgeraspte Parmezaanse kaas
▢
2
eetlepels
balsamicoazijn
▢
2
ontvelde tomaten zonder zaadjes in blokjes
▢
zout
▢
versgemalen peper
Instructies
Kook de fusilli in ruim water met zout beetgaar.
Bereid intussen de pesto in een keukenmachine als volgt.
Pureer de rucola, knoflook, pijnboompitten en olijfolie.
Voeg de kaas en een snufje zout toe en pureer dit mee.
Giet de pasta af en laat deze uitlekken.
Meng de pasta met de pesto, de balsamicoazijn, tomaten en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Land van herkomst
Italië