Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fettucine Verdi di mare
(Groene fettucine met garnalen)
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
Fettucine Verdi
Buitoni Fresco
▢
zout
peper
▢
1
fijngesneden teentje knoflook
▢
½
fijngesneden kleine rode peper
▢
6
gedroogde tomaten in reepjes
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
2
eetlepels
droge witte wijn
▢
200
gram
Salsa ai Gamberetti
Buitoni Fresco
▢
200
gram
gepelde garnalen
Instructies
Kook de fettucine in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar en laat uitlekken.
Bak de knoflook, rode peper en tomaat ± 5 minuten zachtjes in de olie.
Roer de wijn erdoor en warm die 3 minuten mee.
Voeg de Salsa ai Gamberetti toe en breng de saus aan de kook.
Voeg de garnalen toe, verwarm ze goed en vermeng de saus en de fettucine.
serveer de groene fettucine met een salade van plakjes tomaat, plakjes mozzarella, kleine basilicumblaadjes en olijfolie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Land van herkomst
Italië