Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spezzatino di vitello alla salvia
Gestoofde kalfslappen met salie
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
magere kalfslappen
▢
1
gesnipperde ui
▢
30
gram
boter
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
geperst teentje knoflook
▢
1
theelepel
salie
▢
1
laurierblaadje
▢
1
mespunt
tijm
▢
2
dl
witte wijn
▢
zout
zwarte peper
▢
50
gram
tarwebloem
Instructies
Verhit de boter en de olie in een koekenpan.
Wentel de stukken vlees door de bloem en bak ze op hoog vuur bruin.
Haal het vlees uit de pan en doe het over in een braadpan.
Fruit de ui en de knoflook 2 minuten in het resterende vet.
Voeg de salie, tijm en laurier toe en blus af met de witte wijn.
Roer de aanbaksels los en giet het vocht over het vlees.
Stoof het geheel in 1-11/2 uur gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië