Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse rijstschotel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kleingesneden ui
▢
1
eetlepel
olie
▢
150
gram
kalkoenfilet in reepjes
▢
150
gram
gewassen rijst
geen snelkookrijst
▢
150
gram
schoongemaakte sperziebonen
▢
2
eetlepels
tomatenpuree
▢
3
dl
kippenbouillon
▢
paprikapoeder
▢
zout
peper
▢
peterselie
Instructies
Fruit de ui in olie, bak de kalkoenreepjes mee, bak de rijst even mee.
Voeg de sperziebonen, de tomatenpuree en de kippenbouillon toe en kook dit 25 minuten op een zacht vuur.
Maak op smaak met paprikapoeder, peper en zout en strooi er voor het serveren wat fijngeknipte peterselie over.
Serveer er wat geraspte kaas bij. Lekker met gestoofde courgette.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kalkoen
/
Rijst
Land van herkomst
Italië