Voeg na ongeveer 2 minuten het kipfilet mengsel toe
Bak het geheel op hoog vuur tot de kipfilet voldoende gegaard is
Doe er 4 theelepels groene pesto bij en meng deze er goed door
Voeg een flinke scheut witte wijn toe
Draai het vuur zacht
Leg 3 takjes rozemarijn op het mengsel en laat het geheel een half uur met een niet gesloten deksel op de pan op het vuur staan
De alcohol verdampt dan en de smaak van de rozemarijn trekt in het mengsel
Haal na een half uur de takjes rozemarijn uit de pan
Snij de champignons in kleine partjes en doe ze gelijk in de pan
Doe de crème fraiche erdoor
En voeg de blaadjes van de tijm en de versgesneden salie toe
Het geheel zal wat zuur zijn
Voeg daarom een vleugje honing toe tot je denkt
Wauwww hemels
Zet het geheel op het zachtste pitje
En kook ondertussen de pasta die je koos gaar
Notities / Tips / Wijnadvies
Je kunt zelf iedere gewenste pasta kiezen
Het is echt een verrukkelijke saus
Het lijkt veel voor 4 personen maar hier schept iedereen meerdere malen op