Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Provençaalse wokschotel van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
aardappelpartjes
▢
1
gesnipperd uitje
▢
1
fijngesneden teentje knoflook
▢
2
tomaten in stukjes
▢
1
courgette in blokjes
▢
bleekselderij in boogjes
▢
worteltjes in plakjes
▢
1
zakje
Marinademix Proven&aal
Knorr
▢
een scheutje rode wijn
▢
1 ½
deciliter
water
Instructies
Bak de aardappelpartjes met wat van de marinade (pas op voor aanbranden).
Blancheer de worteltjes.
Fruit het uitje en de knoflook in een wok en voeg er de courgette bij.
Roerbak na ± 5 minuten de tomaten, de bleekselderij en de worteltjes mee.
Voeg de aardappelpartjes toe en blus met de wijn en het water.
Schep de sausmix erdoor en laat, met het deksel op de wok, nog even sudderen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch