Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tonijntapenade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
teentjes
knoflook
▢
5
blaadje(s)
basilicum
▢
1
eetlepel
kappertjes
▢
5
Ansjovis filets
▢
1
blikje
tonijn
▢
100
g
zwarte olijven
▢
2
tomaten
ontveld en in blokjes
▢
olijfolie
▢
cayennepeper
▢
zout
Instructies
Knoflook, basilicum, kappertjes, olijven en ansjovis fijnhakken.
Meng de tonijn erdoor en vervolgens de blokjes tomaat.
Op smaak brengen met cayennepeper en eventueel zout.
Maak een mooie smeuïge massa en serveer met stokbrood of ciabatta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vis