Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kibbeling met kerrie-kokossaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
dl
halfvolle yoghurt
▢
3
eetlepel(s)
mayonaise
▢
2
eetlepel(s)
ananas nectar
▢
1
eetlepel(s)
kerriepoeder
▢
3
eetlepel(s)
gemalen kokos
▢
peper
▢
zout
▢
450
g
kibbeling
Instructies
Klop een sausje van de yoghurt, de mayonaise, de nectar, het kerriepoeder, de kokos en peper en zout naar smaak.
Verdeel de kibbeling over een met een bakmatje bekleed bakblik en verwarm ze in ± 10 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C).
Serveer de kibbeling met de saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een tomatensalade en dikke frieten.
Wijnadvies:
Echo Falls, wit, USA
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis