Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
BBQ-karbonade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
bieslook
fijngeknipt
▢
1
focaccia
afbakbrood
▢
4
schouderkarbonades
▢
1
komkommer
gewassen
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
traditioneel
▢
4
eetlepel(s)
Silvo BBQ Vleeskruiden
▢
6
eetlepel(s)
sladressing
naturel
Instructies
Schaaf de komkommer in plakjes.
Schep de dressing door de komkommer.
Schep de bieslook door de komkommer.
Wrijf het vlees in met de olie.
Bestrooi het vlees met de kruiden.
Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Verpak het vlees in aluminiumfolie.
Leg de pakketjes vlees ± 7 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue.
Keer de pakketjes halverwege de bereidingstijd om.
Neem het vlees uit de folie.
Laat het vlees op het rooster van de barbecue nog even lichtbruin kleuren.
Serveer de karbonade met de salade en het brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Varkensvlees