Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 eetlepel(s) bieslook fijngeknipt
- 1 focaccia afbakbrood
- 4 schouderkarbonades
- 1 komkommer gewassen
- 1 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
- 4 eetlepel(s) Silvo BBQ Vleeskruiden
- 6 eetlepel(s) sladressing naturel
Instructies
- Schaaf de komkommer in plakjes.
- Schep de dressing door de komkommer.
- Schep de bieslook door de komkommer.
- Wrijf het vlees in met de olie.
- Bestrooi het vlees met de kruiden.
- Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
- Verpak het vlees in aluminiumfolie.
- Leg de pakketjes vlees ± 7 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue.
- Keer de pakketjes halverwege de bereidingstijd om.
- Neem het vlees uit de folie.
- Laat het vlees op het rooster van de barbecue nog even lichtbruin kleuren.
- Serveer de karbonade met de salade en het brood.