BBQ-karbonade

BBQ-karbonade

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) bieslook fijngeknipt
  • 1 focaccia afbakbrood
  • 4 schouderkarbonades
  • 1 komkommer gewassen
  • 1 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 4 eetlepel(s) Silvo BBQ Vleeskruiden
  • 6 eetlepel(s) sladressing naturel

Instructies

  • Schaaf de komkommer in plakjes.
  • Schep de dressing door de komkommer.
  • Schep de bieslook door de komkommer.
  • Wrijf het vlees in met de olie.
  • Bestrooi het vlees met de kruiden.
  • Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
  • Verpak het vlees in aluminiumfolie.
  • Leg de pakketjes vlees ± 7 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue.
  • Keer de pakketjes halverwege de bereidingstijd om.
  • Neem het vlees uit de folie.
  • Laat het vlees op het rooster van de barbecue nog even lichtbruin kleuren.
  • Serveer de karbonade met de salade en het brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Varkensvlees