Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignonsoep met broodje ei en rosbief
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
scharreleieren
▢
4
witte afbakpistoletjes
▢
1
pak
Honig Soep Intens champignons & bieslookmelange
▢
4
eetlepel(s)
mayohalf
▢
4
plakken rosbief
▢
1
trostomaat
in dunne plakjes
▢
2
eetlepel(s)
verse fijngeknipte bieslook
schaaltje à 15 g
Instructies
Kook de eieren in ± 8 minuten hard.
Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de broodjes open, bestrijk ze met de mayohalf en leg de rosbief erop.
Snijd de eieren met de eiersnijder in plakjes en verdeel ze met de tomaat over de rosbief.
Bestrooi de soep en de broodjes met de bieslook en sluit de broodjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip
Vervang voor een vegetarische maaltijd de rosbief door 4 plakken jong belegen kaas.
Wijnadvies:
rosé wijn, Huiswijn rosé, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Soep