Snijd 400 gr bieflapjes in dunne reepjes en kruid ze met 1,5 eetlepel
Mexicaanse kruiden.
Maak 1 grote rode paprika en 2 stengels bleekselderij schoon en snijd ze in
stukjes.
Snijd 2 bosuitjes in ringetjes.
Verhit 4 eetlepels Blue Band Vloeibaar (= 50 gr) in een wok of hapjespan en
bak het vlees al omscheppend snel bruin.
Pers er 1 teentje knoflook boven uit.
Roerbak de paprika, de bleekselderij en de bosui ± 2 minuten mee.
Voeg 1 blikje maïskorrels á 150 gr en 1/2 dl sinaasappelsap toe.
Laat het gerecht nog ± 2 minuten zachtjes sudderen.
Lekker met rode kidneybonen.
Tip: Deze Mexicaanse roerbakschotel is ook heel lekker als vulling voor
taco's.
Verdeel dan wat fijngesneden ijsbergsla over 8 tacoschelpen en leg deze op 4
borden.
Schep de roerbakschotel erin en ernaast.
Strooi er geraspte oude kaas over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: Deze Mexicaanse roerbakschotel is ook heel lekker als vulling voor taco's.
Verdeel dan wat fijngesneden ijsbergsla over 8 tacoschelpen en leg deze op 4 borden.
Schep de roerbakschotel erin en ernaast.
Strooi er geraspte oude kaas over.