Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Oeufs pochés: recette de base
(basisrecept voor gepocheerde eieren)
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
deciliter
azijn
▢
eieren
Instructies
Maak een pan met warm water klaar om de gepocheerde eieren in warm te houden.
Breng een andere pan met water en azijn aan de kook.
Zorg ervoor dat het water heel zachtjes kookt.
Het opppervlak moet nauwelijks bewegen.
Neeem zeer verse eieren.
Breek een ei in een kopje en laat het heel voorzichtig tegen de rand van de pan in het water glijden.
Laat het ei 3 minuten pocheren.
Het water moet niet meer koken.
Als het eiwit wat uitloopt draai het dan met een vork om de dooier.
Haal het ei met een schuimspaan uit het water.
Knip er eventuele rafelige uiteinden vanaf en laat in de pan met warm water glijden, waar het warm wordt gehouden tot gebruik.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Ei